1. buiten-producten
 2. Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD.

Merk

Nilfisk

Breedte

Breedte 37 cm

Hoogte

89 cm

Diepte

30 cm

Gewicht

9,2 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD.

De Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD is de perfecte hogedrukreiniger voor lichte uiteenlopende reinigingswerkzaamheden. Het 120 bar spuitpistool is voorzien van een direct aanpasbare werkdruk, waardoor je deze aan je persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen. Natuurlijk heeft deze hogedrukreiniger tal van extra's, zoals een 8 meter lange hogedrukslang die je eenvoudig en zonder knikken op de haspel opbergt. Ook handig is het feit dat je de hogedrukreiniger gemakkelijk kunt verplaatsen dankzij de wieltjes. Verder wordt er een vuilfrees meegeleverd, waarmee je ook zware verontreinigingen kunt verwijderen. Om hier het beste resultaat mee te bereiken, is het aan te raden om reinigingsmiddel toe te voegen (niet meegeleverd). Let op: je hebt voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 6 meter. Een tuinslang wordt niet meegeleverd met de hogedrukreiniger. Met de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD heb je de perfecte partner voor lichte en zware reinigingswerkzaamheden. De werkdruk is direct aan te passen op het spuitpistool, waardoor je de hogedrukreiniger volledig naar je eigen voorkeuren kunt afstellen. Verder is de hogedrukreiniger van alle gemakken voorzien. Zo kun je de 8 meter lange hogedrukslang makkelijk opbergen aan de haspel, en verplaats je het apparaat eenvoudig dankzij de wieltjes. Met de vuilfrees en een goede reinigingsmiddel (niet meegeleverd), maak je zelfs de meest hardnekkige verontreinigingen geen schijn van kans.

Pluspunten
 • Je klaart diverse reinigingsklussen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel, rioolslang, waterfilter en spuitlans

  .

  Met de 8 meter lange hogedrukslang bereik je ook de uiteindes van de tuin

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstelt.

Minpunten
 • Je krijgt geen tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 89 cm
Breedte 37 cm
Diepte 30 cm

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD. heeft een gewicht van 9,2 kg.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl PAD. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.