1. buiten-producten
  2. BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW.

BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW.

Merk

BLACK+DECKER

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

3,93 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW.

Met de BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW ben je optimaal voorbereid op al je tuinklusjes. Deze krachtige bladblazer doet veel meer dan alleen bladeren wegblazen; je kunt er ook mee opzuigen en versnipperen. Bovendien geniet je van complete draadloosheid, omdat deze bladblazer werkt op een 36 volt accu. Met slechts één druk op de knop schakel je moeiteloos tussen blazen en zuigen en maak je gebruik van de 8 verschillende snelheden. Kies met het regelbare toerental de ideale snelheid tot een maximum van 270 kilometer per uur. Je bent hiermee klaar om zowel kleine hoeveelheden droog als nat tuinafval te verwijderen. De 45 liter grote opvangzak sluit hier mooi bij aan; je kunt dus geruime tijd aan de slag zonder steeds naar de gft-bak te moeten.

Pluspunten
  • Je kunt de meegeleverde 36V BLACK+DECKER accu ook gebruiken op andere accugereedschappen met hetzelfde accuplatform. De bladblazer heeft een extra handgreep voor een goede grip. Je rolt de blazer met het neuswiel over de grond, zodat je hem niet hoeft te dragen.

Minpunten
  • Na enige tijd moet je de accu opnieuw opladen.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW.

BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW. heeft een gewicht van 3,93 kg.

BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW. wordt Accu aangedreven.

Je kunt BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor BLACK+DECKER BCBLV3625L1-QW. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.