1. buiten-producten
  2. Karcher LMO 36-46 Battery Set.

Karcher LMO 36-46 Battery Set.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher LMO 36-46 Battery Set.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher LMO 36-46 Battery Set. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher LMO 36-46 Battery Set.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 52 cm

Hoogte

46 cm

Diepte

94,5 cm

Gewicht

21,2 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Karcher LMO 36-46 Battery Set.

De Kärcher LMO 36-46 Battery Set is een krachtige accu grasmaaier voor gazons tot 650 vierkante meter. Met de opvangzak is het gemaaide gras makkelijk op te vangen en met de mulching functie verspreid je het gras als meststof over je gazon. Bovendien is de maaier makkelijk te besturen door de Push Assist functie. Na gebruik klap je de maaier in en vouw je de opvangzak op voor een compacte opslag. De meegeleverde accu is onderdeel van het Kärcher 36V accu platform, waardoor je de accu's kunt uitwisselen met ander Kärcher (tuin)gereedschap. De LMO 36-46 Battery Set biedt je de mogelijkheid om je gazon zonder kabels en stopcontacten te maaien.

Pluspunten
  • Je gebruikt de meegeleverde Karcher 36V-accu ook op andere accugereedschappen met hetzelfde accuplatform. Dankzij de mulchingfunctie versnippert je grasmaaier het gras, waarna het als meststof terug in je gazon geblazen wordt. De Push-Assist-functie zorgt ervoor dat je de maaier langer en zonder veel inspanning voortduwt.

Minpunten
  • Er wordt slechts één accu meegeleverd, waardoor je de accu tussen de grote klussen door moet opladen.

Veelgestelde vragen over Karcher LMO 36-46 Battery Set.

Karcher LMO 36-46 Battery Set. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 46 cm
Breedte 52 cm
Diepte 94,5 cm

Karcher LMO 36-46 Battery Set. heeft een gewicht van 21,2 kg.

Karcher LMO 36-46 Battery Set. wordt Accu aangedreven.

Je kunt Karcher LMO 36-46 Battery Set. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher LMO 36-46 Battery Set. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.