1. buiten-producten
  2. Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit.

Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte 38 cm

Hoogte

35 cm

Diepte

18 cm

Gewicht

4 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit.

De Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit is de ideale oplossing voor al je klussen rondom het huis. Met de extra lange hogedrukslang van 2 meter heb je meer bewegingsvrijheid bij het schoonmaken van je auto, terras, schutting of motorfiets. De werkdruk is 120 bar, wat goed is voor de kleinere klussen. Met de meegeleverde Home & Car kit voorkom je krassen op je lak. Deze hogedrukreiniger heeft ook een opbergruimte voor kleinere accessoires. Houd er wel rekening mee dat je zelf een tuinslang nodig hebt met een diameter van 12,7 millimeter (1/2"). De Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit is een krachtige en handige hogedrukreiniger die je gemakkelijk kunt bedienen. De werkdruk is zo ingesteld dat je zonder problemen je schoonmaakklus kunt uitvoeren. Met de meegeleverde Home & Car kit voorkom je schade aan je lak bij het schoonmaken. Ook is er een opbergruimte voor kleinere accessoires. Zo heb je altijd alles bij de hand. Hou er wel rekening mee dat je een tuinslang nodig hebt met een diameter van 12,7 millimeter (1/2").

Pluspunten
  • Je kunt diverse schoonmaakklussen uitvoeren met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel en spuitlans. De instelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed aan kan passen op de schoonmaakklus. De hogedrukspuit is draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk mee kunt nemen naar een andere locatie.

Minpunten
  • Je krijgt geen riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit.

Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 35 cm
Breedte 38 cm
Diepte 18 cm

Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit. heeft een gewicht van 4 kg.

Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch EasyAquatak 120 + Bosch Home & Car Kit. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.