1. buiten-producten
  2. Karcher K3 Power Control.

Karcher K3 Power Control.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K3 Power Control.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K3 Power Control. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K3 Power Control.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 28 cm

Hoogte

67,7 cm

Diepte

30,7 cm

Gewicht

5,4 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K3 Power Control.

De Karcher K3 Power Control is een veelzijdig en krachtig apparaat om kleine reinigingsklussen mee aan te pakken. Met een werkdruk van 120 bar en een wateropbrengst van 380 liter per uur heb je genoeg kracht om hardnekkig vuil weg te spuiten. Met de regelbare werkdruk blijft de controle bij jou. Download de bijbehorende app voor tips en trucs om je reinigingsresultaat te verbeteren. Het lange handvat en de wieltjes maken het apparaat gemakkelijk verplaatsbaar. Alle accessoires kun je opbergen in de opbergruimte voor toebehoren. De Karcher K3 Power Control is dus een krachtig apparaat dat een goede oplossing biedt voor vele kleinere reinigingsklussen.

Pluspunten
  • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstemt. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor. Dankzij de wielen verplaats je de hogedrukreiniger gemakkelijk.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Karcher K3 Power Control.

Karcher K3 Power Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 67,7 cm
Breedte 28 cm
Diepte 30,7 cm

Karcher K3 Power Control. heeft een gewicht van 5,4 kg.

Karcher K3 Power Control. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K3 Power Control. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K3 Power Control. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.