1. buiten-producten
 2. Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car.

Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 33,3 cm

Hoogte

66,6 cm

Diepte

45,8 cm

Gewicht

17,6 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car.

Met de Kärcher K7 Premium Smart Control Home & Car heb je alles wat je nodig hebt om je huis, auto en tuin grondig te reinigen. In de set zit een K7 hogedrukreiniger, een terrasreiniger, een vuilfrees, een waterfilter, een spuitlans, een wasborstel en 2 flessen wasmiddel. Met de Kärcher app kan het apparaat via bluetooth worden verbonden en krijg je gerichte schoonmaaktips. Handig is ook de haspel, waarmee je de slang van de hogedrukreiniger makkelijk oprolt. Met een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur en een werkdruk van 180 bar, is de K7 geschikt voor zwaar verontreinigde oppervlakken. Je hebt zelf de controle over de waterstraal, zodat je kwetsbare oppervlakken niet beschadigt. Met de Kärcher K7 Premium Smart Control Home & Car heb je alles wat je nodig hebt om je huis, auto en tuin grondig te reinigen. De set bevat een hogedrukreiniger, een terrasreiniger, een vuilfrees, een waterfilter, een spuitlans, een wasborstel en 2 flessen wasmiddel. Verbind het apparaat via bluetooth met de Kärcher app en krijg gerichte schoonmaaktips. Deze K7 is voorzien van een haspel, waarmee je de slang van de hogedrukreiniger makkelijk en zonder knikken oprolt. Met een werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur is dit apparaat geschikt voor het reinigen van grote en zwaar verontreinigde oppervlakken. Daarnaast heb je de controle over de waterstraal en voorkom je schade aan kwetsbare oppervlakken.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans en 2 flessen schoonmaakmiddel meegeleverd

  .

  Verbind de hogedrukreiniger met de Kärcher app voor extra tips en begeleiding bij je reinigingsklus

  .

  Dankzij de haspel rol je de slang altijd netjes op zonder knikken

  .

  Bij deze set krijg je een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans en 2 flessen schoonmaakmiddel meegeleverd

  .

  Verbind de hogedrukreiniger met de Kärcher-app voor extra tips en begeleiding bij je reinigingsklus

  .

  Dankzij de haspel rol je altijd netjes de slang op zonder knikken.

Minpunten
 • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car.

Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33,3 cm
Diepte 45,8 cm

Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car. heeft een gewicht van 17,6 kg.

Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K7 Premium Smart Control Home & Car. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.