1. buiten-producten
  2. Makita UH4570.

Makita UH4570.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Makita UH4570.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Makita UH4570. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Makita UH4570.

Merk

Makita

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

3,5 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Makita UH4570.

Daarnaast heeft de Makita UH4570 ook een comfortabele handgreep, waarmee je gemakkelijk uren achter elkaar kan werken. De speciale anti-slip coating aan de buitenkant van de handgreep geeft extra grip, zodat je de machine stevig in handen houdt. Ook is deze handgreep voorzien van een verstelbare schouderriem, waardoor je de heggenschaar comfortabel kunt dragen. Het kabelgeleidingssysteem aan de achterkant voorkomt dat het snoer over de grond sleept of gaat vastzitten. Bovendien is de Makita UH4570 voorzien van een langere stroomkabel, waardoor je een groot gebied kan trimmen zonder dat je steeds de stekker uit het stopcontact hoeft te halen. Kortom, de Makita UH4570 is een krachtige, duurzame én veilige heggenschaar, met een slim ontwerp, die uitstekend geschikt is voor het trimmen van heggen.

Pluspunten
  • Met de 3-voudige handgreep is de heggenschaar geschikt voor zowel rechtshandigen als linkshandigen

    .

    Dankzij de elektrische aandrijving geniet je van een constante stroomvoorziening.

Minpunten
  • Je hebt altijd een verlengkabel nodig.

Veelgestelde vragen over Makita UH4570.

Makita UH4570. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Makita UH4570. heeft een gewicht van 3,5 kg.

Makita UH4570. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Makita UH4570. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Makita UH4570. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.