1. buiten-producten
 2. Bosch Universal Hedgecut 60.

Bosch Universal Hedgecut 60.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch Universal Hedgecut 60.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch Universal Hedgecut 60. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch Universal Hedgecut 60.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

3,6 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Bosch Universal Hedgecut 60.

De Bosch Universal Hedgecut 60 is een krachtige heggenschaar die je voor het snoeien van middelhoge heggen met een takdikte van maximaal 30 millimeter kunt gebruiken. Met de slipkoppeling met draaimoment kun je gemakkelijk door de dikkere takken snijden zonder de motor te beschadigen. Dankzij de ProSilence geluiddempende kap maakt hij minder lawaai dan andere heggenscharen van Bosch. Daarnaast geniet je met deze heggenschaar van een continue stroomvoorziening waardoor je zonder pauzes aan één stuk door kunt werken. Het gebruik van de Bosch Universal Hedgecut 60 is ook nog eens erg comfortabel. De ergonomische, overgrijpbare handgreep en de zachte, rubberen handgreep zorgen ervoor dat je met weinig moeite het gewenste resultaat kunt bereiken. De schaar is ook eenvoudig te onderhouden. De afneembare snijbladen maken het schoonmaken en de omgekeerde ophanging van het gereedschap mogelijk. Kortom, de Bosch Universal Hedgecut 60 is een krachtige en comfortabele heggenschaar die je probleemloos kunt gebruiken voor het snoeien van middelhoge heggen.

Pluspunten
 • Door het lange zwaard van 60 centimeter, kan je met één beweging grote stukken van je heg snoeien

  .

  Ook de dikkere takken kan je met deze snoeischaar tot een dikte van 30 millimeter snoeien

  .

  Met de elektrische aandrijving geniet je van een continue stroomvoorziening.

Minpunten
 • De handgreep is niet draaibaar, waardoor je meer inspanning moet leveren om moeilijk te bereiken gebieden te snoeien.

Veelgestelde vragen over Bosch Universal Hedgecut 60.

Bosch Universal Hedgecut 60. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Bosch Universal Hedgecut 60. heeft een gewicht van 3,6 kg.

Bosch Universal Hedgecut 60. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Bosch Universal Hedgecut 60. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch Universal Hedgecut 60. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.