1. buiten-producten
  2. Karcher K5 Power Control Car & Home.

Karcher K5 Power Control Car & Home.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K5 Power Control Car & Home.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K5 Power Control Car & Home. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K5 Power Control Car & Home.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 30,6 cm

Hoogte

58,8 cm

Diepte

40,2 cm

Gewicht

13 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K5 Power Control Car & Home.

Met de Karcher K5 Power Control Car & Home maak je moeiteloos elke buitenruimte of voertuig schoon. Het apparaat is voorzien van een krachtige 145 bar waterstraal en een extra lange hogedrukslang van 2 meter. Met de bijbehorende app krijg je tips en kun je de juiste druk instellen. Bovendien krijg je ook een vuilfrees en reinigingsmiddelen meegeleverd voor de grove verontreiniging. Met de terrasreiniger reinig je grotere oppervlakken met een spatvrij resultaat. Ook voor je auto biedt het apparaat een krasvrije oplossing met de roterende wasborstel. De Karcher K5 Power Control Car & Home is een ideale oplossing voor regelmatige gebruikers die op zoek zijn naar een krachtige hogedrukreiniger.

Pluspunten
  • Je zorgt met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel, waterfilter en spuitlans voor verschillende reinigingsactiviteiten. Via de bediening op de spuitlans kun je gemakkelijk de waterdruk aanpassen voor de reinigingsklus. Het automatische start/stop systeem voorkomt oververhitting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K5 Power Control Car & Home.

Karcher K5 Power Control Car & Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 40,2 cm

Karcher K5 Power Control Car & Home. heeft een gewicht van 13 kg.

Karcher K5 Power Control Car & Home. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K5 Power Control Car & Home. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K5 Power Control Car & Home. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.