1. buiten-producten
 2. Bosch UniversalAquatak 135.

Bosch UniversalAquatak 135.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch UniversalAquatak 135.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch UniversalAquatak 135. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch UniversalAquatak 135.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte 32 cm

Hoogte

78 cm

Diepte

32 cm

Gewicht

5 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Bosch UniversalAquatak 135.

De Bosch UniversalAquatak 135 is een krachtige en veelzijdige hogedrukreiniger. De 135-bar waterdruk is voldoende om hardnekkig vuil te verwijderen. Het 3-in-1 mondstuk maakt het mogelijk om met één klik te wisselen tussen een vlak-, punt- en roterende straal. Dit stelt je in staat om precies de juiste straal te kiezen voor elke klus. Je kunt de druk ook regelen, zodat je een fijne straal krijgt voor oppervlakken die je niet wilt beschadigen. Bovendien is de handgreep op de hogedrukreiniger inschuifbaar, zodat je deze gemakkelijk opbergt en verplaatst. Let er wel op dat er geen tuinslang wordt meegeleverd met deze hogedrukreiniger. Je hebt een tuinslang nodig met een diameter van 12,7 millimeter (1/2"). Met de Bosch UniversalAquatak 135 is het schoonmaken van je tuinmeubilair, motorfiets, schutting of andere objecten een eenvoudige en snelle klus.

Pluspunten
 • Je krijgt een vuilfrees met een extra krachtige waterstraal en een standaard waterfilter die het vuil uit het water haalt, meegeleverd

  .

  De regelbare waterdruk stelt je in staat om de juiste druk voor klus aan te passen

  .

  Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
 • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder terrasreiniger, rioolslang en wasborstel.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalAquatak 135.

Bosch UniversalAquatak 135. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 78 cm
Breedte 32 cm
Diepte 32 cm

Bosch UniversalAquatak 135. heeft een gewicht van 5 kg.

Bosch UniversalAquatak 135. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Bosch UniversalAquatak 135. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch UniversalAquatak 135. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers