1. buiten-producten
 2. Gardena PowerMax 37.

Gardena PowerMax 37.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Gardena PowerMax 37.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Gardena PowerMax 37. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Gardena PowerMax 37.

Merk

Gardena

Breedte

Breedte 43 cm

Hoogte

79 cm

Diepte

54 cm

Gewicht

13,7 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Gardena PowerMax 37.

Met de Gardena PowerMax 37 maai je je gazon tot 425 m² perfect. Je kunt het handvat naar een positie brengen die voor jou het meest comfortabel is. En je kunt de maaihoogte centraal instellen tussen de 20 en 60 millimeter. Hierbij maai je ook buiten de wielen, waardoor je graskanten en langere grashalmen perfect verwerkt worden. Tijdens het maaien worden de grassnippers opgevangen in een 45 liter opvangbak. Hierdoor hoef je niet meer te harken, waardoor je tijd en energie bespaart. Wil je je gazon op een natuurlijke manier bemesten? Dan is de mulching functie een uitkomst. Hierbij houd je de grassnippers in het maaidek, waardoor ze zeer fijn versnipperd en in je gazon teruggeblazen worden. Met de Gardena PowerMax 37 ligt jouw gazon altijd er perfect verzorgd bij. Let op: deze grasmaaier heeft geen kabel, dus je hebt altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te gebruiken.

Pluspunten
 • Dankzij de mulching-functie versnippert de grasmaaier het gras, waarna het als meststof wordt teruggeblazen op het gazon

  .

  Met een opvangbak van 45 liter duurt het lang voordat je de grasmaaier hoeft te legen

  .

  Aangezien de grasmaaier buiten de wielen maait, worden ook de graskanten meegenomen.

Minpunten
 • Het geluidsniveau van 96 decibel veroorzaakt veel herrie tijdens het maaien.

Veelgestelde vragen over Gardena PowerMax 37.

Gardena PowerMax 37. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 79 cm
Breedte 43 cm
Diepte 54 cm

Gardena PowerMax 37. heeft een gewicht van 13,7 kg.

Gardena PowerMax 37. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Gardena PowerMax 37. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Gardena PowerMax 37. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers