1. buiten-producten
  2. Wolf Garten A 400 E.

Wolf Garten A 400 E.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Wolf Garten A 400 E.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Wolf Garten A 400 E. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Wolf Garten A 400 E.

Merk

Wolf Garten

Breedte

Breedte 37 cm

Hoogte

45 cm

Diepte

78 cm

Gewicht

18 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Wolf Garten A 400 E.

Met de Wolf Garten A 400 E maai je eenvoudig je gazon tot 500 m². Deze 1.800 watt elektrische grasmaaier is voorzien van een centrale, zesvoudige maaihoogte-instelling. Daarnaast is hij voorzien van een 45 liter opvangzak, zodat je naderhand niet hoeft te harken. De maaibreedte van de grasmaaier bedraagt 40 centimeter. Met de mulching functie kan je je gazon gelijk met het maaien bemesten, de grassprieten worden hierbij versnipperd en in het gazon geblazen. De ergonomisch uitgevoerde duwbeugel klap je na gebruik in, zodat je de grasmaaier compact opbergt. Let op: deze grasmaaier heeft een stekker zonder kabel. Je hebt dus altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te kunnen gebruiken. Uiteraard is deze grasmaaier ook voorzien van kabelgeleiding voor de veiligheid. Met de Wolf Garten A 400 E maai je eenvoudig en comfortabel je gazon tot 500 m². Deze grasmaaier is uitgerust met een centrale, zesvoudige maaihoogte-instelling, een 45 liter opvangzak, een maaibreedte van 40 centimeter, een mulching functie, kabelgeleiding voor de veiligheid en een ergonomisch uitgevoerde duwbeugel. Let wel op dat je altijd een verlengsnoer nodig hebt om de grasmaaier te gebruiken. Met de Wolf Garten A 400 E wordt het maaien van je gazon een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • De mulchfunctie zorgt ervoor dat het gras wordt vermalen en vervolgens als mest teruggeblazen wordt op het gazon. Je kunt de maaihoogte aanpassen naar je eigen wensen met de zes hoogte-instellingen. De maaihoogte kan je centraal regelen met één handeling.

Minpunten
  • Het geluidsniveau van 96 decibel veroorzaakt veel herrie tijdens het maaien.

Veelgestelde vragen over Wolf Garten A 400 E.

Wolf Garten A 400 E. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45 cm
Breedte 37 cm
Diepte 78 cm

Wolf Garten A 400 E. heeft een gewicht van 18 kg.

Wolf Garten A 400 E. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Wolf Garten A 400 E. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Wolf Garten A 400 E. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.