1. buiten-producten
 2. Karcher K5 Premium Smart Control.

Karcher K5 Premium Smart Control.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K5 Premium Smart Control.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K5 Premium Smart Control. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K5 Premium Smart Control.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 30,6 cm

Hoogte

58,8 cm

Diepte

41,4 cm

Gewicht

13,9 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K5 Premium Smart Control.

De Karcher K5 Premium Smart Control is een krachtige hogedrukspuit die je met een druk op de knop aanzet. Je voelt dat je krachtig schoonmaakmiddel krijgt toegediend. Het is een van de meest geavanceerde hogedrukspuiten op de markt. U kunt uw schoonmaakdruk direct instellen op het spuitpistool en het display scherm beheert de kracht van het apparaat. Met de Karcher K5 Premium Smart Control krijg je ook extra vermogen met de boost modus. Wanneer je extra kracht nodig hebt, activeer je deze en krijg je een extra sterke straal. Met het Plug 'n' Clean-systeem wissel je in een handbeweging het reinigingsmiddel en controleer je gelijktijdig het vulpeil. Ook de 10 meter lange slang is een pluspunt, want deze komt nooit in de knoop door de haspel. Als laatste heb je de mogelijkheid om je apparaat via bluetooth te verbinden met de Karcher app. Zo krijg je gerichte schoonmaaktips binnen via je smartphone of tablet. De Karcher K5 Premium Smart Control is een krachtige, slimmere versie van zijn voorganger. Met de 2 meter langere hogedrukslang en extra vermogen, heb je alle benodigdheden in huis om in een handomdraai je huis schoon te maken.

Pluspunten
 • De regelbare waterdruk staat ervoor in dat je de waterdruk goed kunt aanpassen aan de schoonmaakklus

  .

  Met de 10 meter lange hogedrukslang kun je ook de randen van de tuin bereiken

  .

  Door de haspel kan je de slang altijd netjes oprollen zodat deze niet knikt of draait.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang bij levering.

Veelgestelde vragen over Karcher K5 Premium Smart Control.

Karcher K5 Premium Smart Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Karcher K5 Premium Smart Control. heeft een gewicht van 13,9 kg.

Karcher K5 Premium Smart Control. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K5 Premium Smart Control. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K5 Premium Smart Control. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.