1. buiten-producten
  2. Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.

Merk

Nilfisk

Breedte

Breedte 37 cm

Hoogte

88 cm

Diepte

30 cm

Gewicht

9 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.

De Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl is perfect voor het reinigen van uw tuinmeubilair, (motor)fiets en gereedschap. Met een werkdruk van 140 bar en een doorvoercapaciteit van 465 liter per uur, is deze hogedrukreiniger in staat om al uw schoonmaakklussen met gemak uit te voeren. U kunt de werkdruk aanpassen aan de specifieke schoonmaakklus, zodat u de lak van uw fiets niet beschadigt. Deze uitvoering wordt geleverd met een vuilfrees, waterfilter, spuitlans en schuimsproeier (zonder reinigingsmiddel). De verplaatsing van de Core 140 PowerControl is gemakkelijk dankzij de wielen en het handvat. Na gebruik kunt u de slang strak oprollen in de haspel. Let op: voor deze hogedrukreiniger hebt u een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 3 meter. Deze is niet meegeleverd bij de Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.

Pluspunten
  • Bij deze set krijg je een schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, spuitlans en reinigingsmiddelenfles meegeleverd. Met de haspel rol je de hogedrukslang gemakkelijk en strak op. Met een gewicht van 9 kilogram is deze hogedrukreiniger zeer licht van gewicht.

Minpunten
  • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 88 cm
Breedte 37 cm
Diepte 30 cm

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl. heeft een gewicht van 9 kg.

Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Nilfisk Core 140 In Hand PowerControl. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.