1. buiten-producten
  2. Makita UH5570.

Makita UH5570.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Makita UH5570.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Makita UH5570. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Makita UH5570.

Merk

Makita

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

3,6 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Makita UH5570.

De Makita UH5570 is een uiterst efficiënte heggenschaar waarmee je snel en makkelijk je heg kunt trimmen. Dankzij de 550 watt motor en de 1600 snijbewegingen per minuut, is hij meer dan krachtig genoeg voor het trimmen van middelgrote heggen met takken tot een dikte van 18 millimeter. Voor extra comfort is de handgreep zo ontworpen dat hij geschikt is voor zowel links- als rechtshandigen. Bovendien is de machine voorzien van een slipkoppeling voor het voorkomen van vastslaan en een elektrische rem voor een snelle stilstand bij het loslaten van de 2-handsschakelaar. De Makita UH5570 wordt geleverd met een mesbeschermhoes voor het makkelijk opbergen én een verlengsnoer voor extra bereik. Zo heb je altijd voldoende bereik om zelfs de moeilijk bereikbare plekken te bereiken en ben je altijd verzekerd van een perfect resultaat.

Pluspunten
  • Met de 3-voudige handgreep is de heggenschaar geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Met de elektrische aandrijving kun je genieten van continue stroomvoorziening.Dankzij het lange zwaard van 55 centimeter, kun je in één beweging grote stukken van je heg snoeien.

Minpunten
  • Je hebt altijd een verlengkabel nodig.

Veelgestelde vragen over Makita UH5570.

Makita UH5570. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Makita UH5570. heeft een gewicht van 3,6 kg.

Makita UH5570. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Makita UH5570. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Makita UH5570. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.