1. buiten-producten
 2. BLACK+DECKER BEBLV300-QS.

BLACK+DECKER BEBLV300-QS.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over BLACK+DECKER BEBLV300-QS.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over BLACK+DECKER BEBLV300-QS. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties BLACK+DECKER BEBLV300-QS.

Merk

BLACK+DECKER

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

4,4 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van BLACK+DECKER BEBLV300-QS.

Met de BLACK+DECKER BEBLV300-QS blaas je niet alleen de bladeren op een grote hoop, maar zuig je deze ook eenvoudig op in de meegeleverde 72 liter opvangzak. Deze opvangzak is comfortabel te dragen op je rug en neemt weinig ruimte in dankzij de versnipperfunctie. Je kunt zelf het toerental instellen, waardoor je bepaalt met welke luchtsnelheid (tot maximaal 404 kilometer per uur) de blazer de bladeren wegblaast of opzuigt. Om de blaasfunctie te gebruiken, moet je eerst de oranje beschermkap aan de onderkant van de bladblazer vergrendelen. De beschermkap heeft 2 slotjes, één open en één dicht. Draai de beschermkap naar het dichte slotje tot je een harde klik hoort. Bij het vergrendelen van de beschermkap kan het soms wat meer kracht nodig hebben. Vergeet niet de stekker uit het stopcontact te halen voordat je met de montage en de beschermkap begint. Met de BLACK+DECKER BEBLV300-QS blaas- en zuig je gemakkelijk en snel alle bladeren en ander tuinafval weg. Met de versnipperfunctie neemt het afval weinig ruimte in en de opvangzak is comfortabel te dragen op je rug. Kies zelf het toerental en bepaal met welke luchtsnelheid (tot maximaal 404 kilometer per uur) je alle bladeren wegblaast of opzuigt. Vergrendel de oranje beschermkap voor je de blaasfunctie gebruikt. Wees voorzichtig en haal altijd de stekker uit het stopcontact voordat je begint met de montage en de beschermkap.

Pluspunten
 • Met een blaassnelheid van 404 kilometer per uur heb je voldoende kracht om zwaarder tuinafval weg te blazen

  .

  Met een ruime opvangzak van 72 liter kun je langere tijd doorgaan zonder de bak te moeten legen

  .

  De bladblazer is voorzien van een extra handvat voor een goede grip.

Minpunten
 • Je bent verbonden met een stopcontact door het gebruik van elektriciteit als aandrijving.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BEBLV300-QS.

BLACK+DECKER BEBLV300-QS. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

BLACK+DECKER BEBLV300-QS. heeft een gewicht van 4,4 kg.

BLACK+DECKER BEBLV300-QS. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt BLACK+DECKER BEBLV300-QS. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor BLACK+DECKER BEBLV300-QS. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.