1. buiten-producten
  2. Karcher K4 Power Control Home.

Karcher K4 Power Control Home.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K4 Power Control Home.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K4 Power Control Home. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K4 Power Control Home.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 30,5 cm

Hoogte

58,4 cm

Diepte

39,7 cm

Gewicht

11,4 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K4 Power Control Home.

Met de Kärcher K4 Power Control Home heb je de ultieme controle over je reinigingsklus. Met een werkdruk van 130 bar en een capaciteit van 420 liter per uur, is deze machine van Kärcher sterk genoeg om alles te reinigen wat je maar wenst. Dankzij het eenvoudige draaisysteem aan de spuitlans, bepaal je zelf de intensiteit van de waterstraal. De handige app biedt je bovendien hulp als je niet precies weet hoeveel druk je nodig hebt. De K4 Power Control Home is bovendien voorzien van een aantal handige functies op het gebied van mobiliteit en opslag. Zo is de machine voorzien van wielen en een telescopische handgreep voor eenvoudig verplaatsen. Daarnaast beschikt het apparaat over een speciale reinigingsmiddelentank, zodat je zelfs het hardnekkigste vuil eenvoudig verwijdert. Met de Kärcher K4 Power Control Home heb je alles in huis voor een perfect resultaat!

Pluspunten
  • Je kunt diverse reinigingsklussen uitvoeren met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter. De regelbare waterdruk stelt je in staat om de waterdruk goed aan te passen aan de schoonmaakklus. Met de 8 metre lange hogedrukslang kun je ook de buitenste grenzen van je tuin bereiken.

Minpunten
  • Je krijgt geen wasborstel, riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K4 Power Control Home.

Karcher K4 Power Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,4 cm
Breedte 30,5 cm
Diepte 39,7 cm

Karcher K4 Power Control Home. heeft een gewicht van 11,4 kg.

Karcher K4 Power Control Home. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K4 Power Control Home. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K4 Power Control Home. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.