1. buiten-producten
  2. Bosch EasyAquatak 120.

Bosch EasyAquatak 120.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch EasyAquatak 120.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch EasyAquatak 120. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch EasyAquatak 120.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte 38 cm

Hoogte

35 cm

Diepte

18 cm

Gewicht

4 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Bosch EasyAquatak 120.

De Bosch EasyAquatak 120 maakt schoonmaken eenvoudiger en sneller. Het apparaat wordt geleverd met een lange spuitlans waardoor je rechtop kunt blijven staan, zelfs als je schoonmaakklus moeilijk bereikbaar is. Met de regelbare werkdruk kun je de waterstraal precies afstemmen op jouw klus. Ook is er voldoende ruimte om accessoires, slangen en kabels op te bergen. Deze drukreiniger is ideaal voor kleine schoonmaakklussen zoals het schoonspuiten van je auto, fiets of tuinmeubelen. Je kunt het apparaat ook gebruiken om vuil te verwijderen dat door weersomstandigheden of tijd op je oppervlakken is komen te liggen. Met de Bosch EasyAquatak 120 is het een eitje om je tuin en huis er weer als nieuw uit te laten zien.

Pluspunten
  • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk perfect aanpaste aan de schoonmaakklus. Via de bediening aan de spuitkop kun je eenvoudig de waterdruk instellen. De hogedrukspuit is draagbaar, waardoor je hem gemakkelijk mee kan nemen naar een andere locatie.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder terrasreiniger, rioolslang en tuinslang en wasborstel.

Veelgestelde vragen over Bosch EasyAquatak 120.

Bosch EasyAquatak 120. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 35 cm
Breedte 38 cm
Diepte 18 cm

Bosch EasyAquatak 120. heeft een gewicht van 4 kg.

Bosch EasyAquatak 120. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Bosch EasyAquatak 120. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch EasyAquatak 120. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.