1. buiten-producten
 2. DeWalt DCMW564P2-QW.

DeWalt DCMW564P2-QW.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over DeWalt DCMW564P2-QW.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over DeWalt DCMW564P2-QW. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties DeWalt DCMW564P2-QW.

Merk

DeWalt

Breedte

Breedte 55 cm

Hoogte

49,2 cm

Diepte

88 cm

Gewicht

25,9 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van DeWalt DCMW564P2-QW.

De DeWalt DCMW564P2-QW is de ideale grasmaaier voor het maaien van grote gazons. Met de twee 18 volt 5Ah accu's en de bijbehorende acculader ben je meteen klaar om aan de slag te gaan. Je profiteert van de kracht van een 36 volt accu terwijl je werkt met een dubbel accusysteem. Door de centraal ingestelde maaihoogte van 25 tot 86 millimeter, bepaal je zelf de hoogte waarop je wilt maaien. Met de duurzame metalen behuizing maai je het gras in stroken van 48 centimeter breed. Al het gemaaide gras vang je op in de 55 liter opvangbak of gebruik je als natuurlijke bemesting door de mulching functie. De DeWalt DCMW564P2-QW is een draadloze grasmaaier die je gazon tot 800 vierkante meter verzorgt tot in de puntjes. Deze krachtige grasmaaier is ook voorzien van extra veiligheidsvoorzieningen, waaronder een veiligheidshendel, een veegwiel en een veiligheids-uit-schakelaar. Ook is het een ergonomisch ontworpen grasmaaier, waardoor je comfortabel kan werken. Daarnaast heeft de DeWalt DCMW564P2-QW een duurzame metalen behuizing, waardoor hij bestand is tegen weer en wind. Met dit krachtige en veelzijdige gereedschap garandeer je een perfect gemaaid gazon.

Pluspunten
 • Je gebruikt de meegeleverde DeWalt XR-accu's ook op andere elektrische gereedschappen van hetzelfde merk en met hetzelfde accu-platform

  .

  De mulchfunctie zorgt ervoor dat het gras wordt versnipperd, waarna het als meststof terug in het gazon wordt geblazen

  .

  Je stelt de maaihoogte naar eigen wens in met de zes maaihoogte-instellingen.

Minpunten
 • Het geluidsniveau van 92 decibel veroorzaakt veel lawaai tijdens het maaien.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCMW564P2-QW.

DeWalt DCMW564P2-QW. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 49,2 cm
Breedte 55 cm
Diepte 88 cm

DeWalt DCMW564P2-QW. heeft een gewicht van 25,9 kg.

DeWalt DCMW564P2-QW. wordt Accu aangedreven.

Je kunt DeWalt DCMW564P2-QW. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor DeWalt DCMW564P2-QW. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.