1. buiten-producten
  2. Bosch UniversalHedgePole 18.

Bosch UniversalHedgePole 18.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch UniversalHedgePole 18.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch UniversalHedgePole 18. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch UniversalHedgePole 18.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

5,3 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Bosch UniversalHedgePole 18.

De Bosch UniversalHedgePole 18 is een revolutionaire heggenschaar die je tuinwerk een stuk gemakkelijker maakt. De steel is gemaakt van een stevig materiaal, waardoor hij niet alleen stevig is, maar ook licht van gewicht. Je hebt geen zware kabels of verlengsnoeren meer nodig; de Bosch UniversalHedgePole 18 werkt op een krachtige Bosch Power For All 18 volt accu. Met deze accu heb je een lange levensduur en je kunt deze ook op andere Bosch Power For All 18 volt producten gebruiken. Daarnaast is de telescopische steel ook perfect te gebruiken voor hegjes van 2 tot 2,6 meter. Het zwaard is 43 centimeter lang en is gemaakt van een sterk materiaal, waardoor je takken tot 16 millimeter dikte moeiteloos kunt snoeien. Bovendien is de kop 135 graden draaibaar, waardoor je gemakkelijk onder diverse hoeken kunt snoeien, zonder dat je moeilijk moet gaan staan. Kortom, de Bosch UniversalHedgePole 18 is een must-have voor elke tuinier die zorgeloos zijn tuinwerk wil doen.

Pluspunten
  • Het antiblokkeersysteem zorgt ervoor dat je zonder onderbrekingen kunt snoeien. Je kunt de meegeleverde Bosch Power For All 18V accu ook op ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform gebruiken. De heggenschaar is voorzien van een telescopische steel, zodat je gemakkelijk grote hoogtes vanaf de grond bereikt.

Minpunten
  • Is de accu leeg, dan moet je wachten totdat hij opgeladen is.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalHedgePole 18.

Bosch UniversalHedgePole 18. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Bosch UniversalHedgePole 18. heeft een gewicht van 5,3 kg.

Bosch UniversalHedgePole 18. wordt Accu aangedreven.

Je kunt Bosch UniversalHedgePole 18. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch UniversalHedgePole 18. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.