1. buiten-producten
  2. Karcher K4 Premium Power Control.

Karcher K4 Premium Power Control.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K4 Premium Power Control.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K4 Premium Power Control. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K4 Premium Power Control.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 30,6 cm

Hoogte

58,8 cm

Diepte

41,4 cm

Gewicht

12 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K4 Premium Power Control.

De Karcher K4 Premium Power Control is een revolutionaire hogedrukreiniger die alle schoonmaakklussen moeiteloos aankan. In tegenstelling tot zijn voorganger is deze verrijkt met verschillende extra's. Zo is de hogedrukslang nu 2 meter langer en kun je met de bijbehorende app tips en hulp krijgen bij het selecteren van de juiste druk. Met de lans kun je zelf de druk instellen om zo de gewenste straal te krijgen. De motor is watergekoeld, waardoor hij relatief stil zijn werk doet. Of je de reiniger nu gebruikt voor je auto, patio of tuinmeubelen, je zult er nooit genoeg van krijgen. Met de Karcher K4 Premium Power Control is schoonmaken gemakkelijk. De reiniger heeft een verbeterd design, met een ergonomisch handvat dat ideaal in de hand ligt. De high-pressure gun is voorzien van een comfortabele greep voor extra gemak. De vervangbare waterfilter en drukspoelmiddelen maakt het bovendien eenvoudig om het apparaat goed te onderhouden. De Karcher K4 Premium Power Control is de perfecte partner voor al je schoonmaakklussen.

Pluspunten
  • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed kan afstellen voor de schoonmaakklus

    .

    Met behulp van de haspel kun je de slang altijd netjes oprollen zodat deze niet knikt of draait. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K4 Premium Power Control.

Karcher K4 Premium Power Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Karcher K4 Premium Power Control. heeft een gewicht van 12 kg.

Karcher K4 Premium Power Control. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K4 Premium Power Control. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K4 Premium Power Control. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.