1. buiten-producten
  2. Bosch Universal Hedgecut 50.

Bosch Universal Hedgecut 50.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch Universal Hedgecut 50.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch Universal Hedgecut 50. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch Universal Hedgecut 50.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

3,5 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Bosch Universal Hedgecut 50.

Met de Bosch Universal Hedgecut 50 maak je je tuin in no-time klaar voor de zomer. De heggenschaar is uitgerust met een krachtig 500 watt motor die je helpt bij het snoeien van middelhoge heggen. De motor is zo krachtig dat je heggen met een takdikte van maximaal 26 millimeter moeiteloos kunt snoeien. Creatief snoeien is ook mogelijk met deze heggenschaar. Hierdoor kun je coniferenheggen, ligusterheggen, meidoornheggen en viburnumheggen gemakkelijk vormgeven. De heggenschaar is met de handgrepen ook ergonomisch ontworpen, waardoor je comfortabel kunt werken. Daarnaast is de ProSilence geluiddempende kap een grote plus. Hierdoor is de heggenschaar minder luid dan andere heggenscharen van Bosch, wat prettig is voor jou én de buren. Je kunt urenlang aan één stuk doorwerken, dankzij de continue stroomvoorziening van de elektriciteit.

Pluspunten
  • Met het lange zwaard van 50 centimeter snijd je in één beweging grote stukken van je heg. Je snoeit ook de dikkere takken tot 26 millimeter dikte. Dankzij de elektrische aandrijving geniet je van een aanhoudende stroomvoorziening.

Minpunten
  • Het handvat is niet draaibaar, waardoor je meer inspanning moet leveren om moeilijk bereikbare plekken te snoeien.

Veelgestelde vragen over Bosch Universal Hedgecut 50.

Bosch Universal Hedgecut 50. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Bosch Universal Hedgecut 50. heeft een gewicht van 3,5 kg.

Bosch Universal Hedgecut 50. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Bosch Universal Hedgecut 50. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch Universal Hedgecut 50. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.