1. buiten-producten
  2. Nilfisk C 125-5 Car & Home.

Nilfisk C 125-5 Car & Home.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Nilfisk C 125-5 Car & Home.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Nilfisk C 125-5 Car & Home. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Nilfisk C 125-5 Car & Home.

Merk

Nilfisk

Breedte

Breedte 29 cm

Hoogte

72 cm

Diepte

30 cm

Gewicht

6,4 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Nilfisk C 125-5 Car & Home.

"Met de Nilfisk C 125-5 Home Car & Home heb je alles wat je nodig hebt voor het reinigen van je fiets, auto, schutting en terras. De hogedrukreiniger heeft een werkdruk van 125 bar en een reinigingscapaciteit van 35 vierkante meter per uur. Hiermee is de Nilfisk C 125-5 Home Car & Home geschikt voor lichte werkzaamheden. Met de regelbare werkdruk stel je de waterdruk af op jouw klus. Zo heb je altijd de juiste werkdruk voor iedere klus. Met de Nilfisk C 125-5 Home Car & Home krijg je naast de hogedrukreiniger set ook een terrasreiniger, autowasborstel, twee mondstukken en een schuimsproeier (zonder wasmiddel) meegeleverd. Met de wielen verplaats je het apparaat gemakkelijk naar een andere plek. Ook de accessoires berg je netjes op in de handige opbergruimte. Let op: er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Hiervoor heb je een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 6 meter.".

Pluspunten
  • Bij deze set krijg je een terrasreiniger, wasborstel, twee mondstukken, schuimsproeier, vuilfrees, en een waterfilter meegeleverd

    .

    De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus kunt afstellen. Het automatische start-/stopsysteem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Nilfisk C 125-5 Car & Home.

Nilfisk C 125-5 Car & Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 72 cm
Breedte 29 cm
Diepte 30 cm

Nilfisk C 125-5 Car & Home. heeft een gewicht van 6,4 kg.

Nilfisk C 125-5 Car & Home. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Nilfisk C 125-5 Car & Home. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Nilfisk C 125-5 Car & Home. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers