1. buiten-producten
  2. Karcher K7 Power Control Car.

Karcher K7 Power Control Car.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K7 Power Control Car.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K7 Power Control Car. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K7 Power Control Car.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 33 cm

Hoogte

66,6 cm

Diepte

45,8 cm

Gewicht

17,9 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K7 Power Control Car.

Met de Kärcher K7 Power Control Car krijg je een complete set aan accessoires om je auto, boot of andere voertuig schoon te maken. Naast de K7 hogedrukreiniger krijg je ook een wasborstel, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, schuimsproeier en autowasmiddel meegeleverd. Met de wasborstel maak je zwaarder vervuilde oppervlaktes schoon, zonder dat je lak of verf beschadigd. Je kunt de K7 hogedrukreiniger gebruiken voor zwaardere klussen, zoals het schoonmaken van je auto of boot. Met een maximale werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur is er geen klus die je niet aankunt. Met de regelbare werkdruk pas je de druk aan op jouw klus, zodat je je voertuig zorgvuldig kunt reinigen. Een complete set aan accessoires voor het schoonmaken van je auto of boot, dat is de Kärcher K7 Power Control Car.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde wasborstel, vuilfrees, waterfilter en spuitlans kun je diverse reinigingsklussen klaarstomen. Via de bediening op de spuitlans kun je gemakkelijk de waterdruk aanpassen aan de reinigingsklus. Door de 10 meter lange hogedrukslang heb je veel bewegingsruimte.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, rioolslang of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Power Control Car.

Karcher K7 Power Control Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33 cm
Diepte 45,8 cm

Karcher K7 Power Control Car. heeft een gewicht van 17,9 kg.

Karcher K7 Power Control Car. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K7 Power Control Car. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K7 Power Control Car. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.