1. buiten-producten
 2. Bosch ALB 18 LI (zonder accu).

Bosch ALB 18 LI (zonder accu).

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch ALB 18 LI (zonder accu).. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch ALB 18 LI (zonder accu). en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch ALB 18 LI (zonder accu).

Merk

Bosch

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

1,8 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Bosch ALB 18 LI (zonder accu).

De Bosch ALB 18 Li is een zeer handige bladblazer zonder accu. Met deze lichtgewicht bladblazer kun je makkelijk en snel lichtere en droge bladeren uit je tuin verwijderen. Je hebt geen verlengsnoer nodig omdat hij werkt op een Bosch Power For All 18 volt accu. Daarnaast heb je ook geen stopcontact in de buurt nodig om aan de slag te gaan. Met een snelheid van maar liefst 210 kilometer per uur is de ALB 18 Li zeer krachtig. Om je werk nog prettiger te maken is hij voorzien van een handgreep met softgrip zodat je comfortabel kunt werken. Daarnaast is de buis afneembaar van het apparaat, waardoor je de ALB 18 Li eenvoudig op kan bergen. Het Power For All 18 volt accuplatform van Bosch is ook een groot voordeel. Je kunt de accu en oplader gebruiken op meerdere Bosch machines. Zo heb je altijd de juiste accu bij de hand wanneer je de Bosch ALB 18 Li nodig hebt. Kortom, de Bosch ALB 18 Li is een uitstekend apparaat voor het verwijderen van lichtere en droge bladeren in je tuin.

Pluspunten
 • Je kunt de meegeleverde 18V Power For All-accu ook gebruiken op ander accugereedschap dat werkt met hetzelfde accuplatform

  .

  Je bent niet gebonden aan verlengsnoeren en hebt daardoor veel vrijheid van beweging

  .

  Dankzij het lage gewicht van 1,8 kilogram zul je de volgende dag geen last hebben van spierpijn.

Minpunten
 • Met een blaassnelheid van 210 kilometer per uur gebruik je de bladblazer niet om nat tuinafval weg te blazen.

Veelgestelde vragen over Bosch ALB 18 LI (zonder accu).

Bosch ALB 18 LI (zonder accu). kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Bosch ALB 18 LI (zonder accu). heeft een gewicht van 1,8 kg.

Bosch ALB 18 LI (zonder accu). wordt Accu aangedreven.

Je kunt Bosch ALB 18 LI (zonder accu). aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch ALB 18 LI (zonder accu). vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers