1. buiten-producten
 2. Nilfisk Excellent 160 PAD.

Nilfisk Excellent 160 PAD.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Nilfisk Excellent 160 PAD.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Nilfisk Excellent 160 PAD. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Nilfisk Excellent 160 PAD.

Merk

Nilfisk

Breedte

Breedte 37 cm

Hoogte

73 cm

Diepte

35 cm

Gewicht

20 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Nilfisk Excellent 160 PAD.

Met de Nilfisk Excellent 160 PAD krijg je een complete schoonmaakset. Niet alleen de Excellent 160 hogedrukreiniger, maar ook een terrasreiniger, wasborstel en rioolslang van 8 meter worden meegeleverd. De hogedrukreiniger heeft een werkdruk van 160 bar en een doorvoercapaciteit van 450 liter per uur. Hiermee kun je zonder problemen je auto, tractor, tuinmuren en terras schoonmaken. Pas de werkdruk aan op jouw schoonmaakklus, zodat je de lak van je auto niet beschadigt. Daarnaast krijg je ook nog een schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter en 3-in-1 spuitlans meegeleverd. Met de 3 verschillende opzetstukken voor de spuitlans heb je voor elke schoonmaaktaak het juiste opzetstuk. Verplaats de Excellent 160 gemakkelijk met behulp van de wielen en het handvat. Na gebruik rol je de slang strak op in de haspel. Let erop dat je voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig hebt met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 3 meter. Deze tuinslang wordt niet meegeleverd met de hogedrukreiniger. Met de Nilfisk Excellent 160 PAD krijg je een uitgebreide schoonmaakset voor bijna elke schoonmaakklus. De werkdruk en de doorvoercapaciteit zorgen ervoor dat je moeiteloos alles wat je bezit schoonmaakt. Daarnaast krijg je een verscheidenheid aan accessoires meegeleverd die je schoonmaakklus vergemakkelijken.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je een 3-in-1 spuitlans, schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, terrasreiniger, wasborstel en rioolslang meegeleverd

  .

  Met de haspel rol je de hogedrukslang gemakkelijk en strak op

  .

  Met een hoge werkdruk van 160 bar is deze hogedrukreiniger geschikt voor grote schoonmaakklussen

  .

  Bij deze set krijg je een 3-in-1 spuitlans, schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, terrasreiniger, wasborstel en rioolslang meegeleverd

  .

  Met de haspel rol je de hogedrukslang gemakkelijk en strak op

  .

  Met een hoge werkdruk van 160 bar is deze hogedrukreiniger geschikt voor grote schoonmaakklussen.

Minpunten
 • De benodigde tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Excellent 160 PAD.

Nilfisk Excellent 160 PAD. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 73 cm
Breedte 37 cm
Diepte 35 cm

Nilfisk Excellent 160 PAD. heeft een gewicht van 20 kg.

Nilfisk Excellent 160 PAD. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Nilfisk Excellent 160 PAD. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Nilfisk Excellent 160 PAD. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.