1. buiten-producten
  2. Makita DUH502Z + 3,0 Ah accu startset.

Makita DUH502Z + 3,0 Ah accu startset.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Makita DUH502Z + 3,0 Ah accu startset.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Makita DUH502Z + 3,0 Ah accu startset. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Makita DUH502Z + 3,0 Ah accu startset.

Merk

Makita

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

3,8 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Makita DUH502Z + 3,0 Ah accu startset.

De Makita DUH502Z + 3,0 Ah accu startset is een echt allround gereedschap. Niet alleen is het ideale gereedschap voor het snoeien van bomen en struiken, het is ook zo ontworpen dat het makkelijk te bedienen is. Met het 50 centimeter lange snoeizwaard kun je eenvoudig de slagsnelheid instellen in 3 stappen. Daarnaast is het lemmet vlijmscherp en hebben de messen aan beide kanten een vlakke rand waardoor takken met een takdikte tot 21,5 millimeter geen enkele kans maken. Als je de Makita DUH502Z + 3,0 Ah accu startset aanschaft, ben je meteen klaar om aan de slag te gaan. De set is namelijk onderdeel van het Makita LXT 18 volt accu platform. Hiermee kun je direct aan de slag met de Makita DUH502Z of je kunt andere Makita apparaten uit hetzelfde accu platform gebruiken. Daarnaast is het accu platform compatibel met andere Makita LXT 18 volt accu's, zodat je het gereedschap op elk moment kunt uitbreiden of vervangen.

Pluspunten
  • Je gebruikt de meegeleverde Makita LXT 18V accu ook op andere accugereedschappen met hetzelfde accuplatform. Je kunt de slagsnelheid aanpassen aan jouw type haag. Je hoeft jezelf niet in allerlei bochten te wringen om te snoeien, dankzij het draaibare handvat.

Minpunten
  • Door het gewicht van 3,8 kilogram krijg je op den duur last van je armen.

Veelgestelde vragen over Makita DUH502Z + 3,0 Ah accu startset.

Makita DUH502Z + 3,0 Ah accu startset. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Makita DUH502Z + 3,0 Ah accu startset. heeft een gewicht van 3,8 kg.

Makita DUH502Z + 3,0 Ah accu startset. wordt Accu aangedreven.

Je kunt Makita DUH502Z + 3,0 Ah accu startset. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Makita DUH502Z + 3,0 Ah accu startset. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.