1. buiten-producten
 2. Bosch Isio.

Bosch Isio.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch Isio.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch Isio. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch Isio.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

0,6 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Bosch Isio.

De Isio set van Bosch is de perfecte keuze voor iedereen die zijn tuin onderhouden wil. Met deze krachtige Li-Ion accu buxusschaar worden zowel een 12 centimeter buxusmes als een 8 centimeter grasmes meegeleverd. De messen zijn van hoge kwaliteit en precisie geslepen. Daarnaast weegt de Isio slechts 0,55 kilogram en is hij voorzien van een comfortabele softgrip met aan beide zijden een ergonomisch greepbereik. De Isio heeft een accu die gemiddeld 50 minuten meegaat. Wanneer de Isio aan de lader staat, kan je met een viertraps LED-indicatie de laadtoestand volgen. Het speciale "Anti-blokkeersysteem" zorgt er tenslotte voor dat je altijd gemakkelijk doorwerkt. De Isio set van Bosch is dus de perfecte keuze voor iedereen die zijn tuin onderhouden wil. Met deze krachtige Li-Ion accu buxusschaar kun je zowel je buxusheggen als je gras tot in de puntjes verzorgen.

Pluspunten
 • Dankzij de werking op accu zit je niet vast aan verlengsnoeren

  .

  = Dankzij de bediening op accu zit je niet aan een verlengsnoer vast. Met de buxusschaar snoei je kleine heggen en struiken in vorm

  .

  = Met de buxusschaar kun je kleine heggen en struiken tot een mooie vorm snoeien. Dankzij het lage gewicht van 0,6 kilogram werk je lange tijd onvermoeid door

  .

  = Dankzij het lage gewicht van 0,6 kilogram kun je lange tijd onvermoeid doorwerken.

Minpunten
 • Je snoeit alleen dunne takken tot 8 millimeter dikte.

Veelgestelde vragen over Bosch Isio.

Bosch Isio. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Bosch Isio. heeft een gewicht van 0,6 kg.

Bosch Isio. wordt Accu aangedreven.

Je kunt Bosch Isio. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch Isio. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.