1. buiten-producten
  2. Karcher K7 Power Control Car & Home.

Karcher K7 Power Control Car & Home.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K7 Power Control Car & Home.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K7 Power Control Car & Home. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K7 Power Control Car & Home.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 33 cm

Hoogte

66,6 cm

Diepte

45,8 cm

Gewicht

17,9 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K7 Power Control Car & Home.

Met de Kärcher K7 Power Control Car & Home heb je alles wat je nodig hebt voor het schoonmaken van je huis en auto. Deze hogedrukreiniger heeft een maximale werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur, waardoor zelfs het meest hardnekkige vuil geen kans maakt. Daarnaast worden ook een terrasreiniger, wasborstel, vuilfrees, waterfilter, spuitlans en wasmiddelen meegeleverd. Met de wasborstel kun je zwaarder vervuilde oppervlaktes gecontroleerd schoonmaken. De terrasreiniger maakt het gemakkelijk om grote oppervlakken schoon te maken. En met de regelbare werkdruk kun je de druk aanpassen aan jouw klus, zodat je zeker weet dat je je auto of tuinmeubels niet beschadigt. Met de Kärcher K7 Power Control Car & Home heb je alles wat je nodig hebt om je auto en huis te reinigen.

Pluspunten
  • Je reinigt verschillende taken met de meegeleverde terrasreiniger, wasborstel, vuilfrees, waterfilter en spuitlans. Met de bediening op de spuitlans kun je eenvoudig de druk instellen voor de reinigingstaken. Met een maximaal werkoppervlak van 180 bar heb je voldoende kracht om hardnekkig vuil te verwijderen.

Minpunten
  • Je krijgt geen riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Power Control Car & Home.

Karcher K7 Power Control Car & Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33 cm
Diepte 45,8 cm

Karcher K7 Power Control Car & Home. heeft een gewicht van 17,9 kg.

Karcher K7 Power Control Car & Home. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K7 Power Control Car & Home. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K7 Power Control Car & Home. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.