1. buiten-producten
  2. Bosch Advanced hedgecut 70.

Bosch Advanced hedgecut 70.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch Advanced hedgecut 70.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch Advanced hedgecut 70. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch Advanced hedgecut 70.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

4,1 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Bosch Advanced hedgecut 70.

De Bosch Advanced Hedgecut 70 is een krachtpatser die zelfs de zwaarste heggen moeiteloos aankan. De motor maakt gebruik van elektriciteit en is uitgerust met een slipkoppeling met draaimoment, waardoor je zelfs de dikste takken met gemak door kan snijden. Het geluidsniveau is laag dankzij de ProSilence geluiddempende kap. Daarnaast heeft het apparaat een ergonomisch design, waardoor je comfortabel aan het snoeiwerk kunt beginnen. De Bosch Advanced Hedgecut 70 is bovendien uitgerust met een zwaardere motor, waardoor je werkzaamheden meer kracht kunnen krijgen. Hierdoor ben je in staat om meer takken te snoeien in een kortere tijd. Met deze heggenschaar kun je gemakkelijk en veilig middelgrote tot grote heggen snoeien.

Pluspunten
  • Door het lange zwaard van 70 centimeter, kun je in één beweging grote stukken van je heg snoeien. Ook de dikkere takken kun je tot 34 millimeter dikte snoeien. Dankzij de elektrische aandrijving heb je voortdurend genoeg vermogen om te werken.

Minpunten
  • Het handvat is niet draaibaar, waardoor je meer inspanning moet doen om moeilijk bereikbare plekken te snoeien.

Veelgestelde vragen over Bosch Advanced hedgecut 70.

Bosch Advanced hedgecut 70. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Bosch Advanced hedgecut 70. heeft een gewicht van 4,1 kg.

Bosch Advanced hedgecut 70. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Bosch Advanced hedgecut 70. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch Advanced hedgecut 70. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers