1. buiten-producten
  2. Bosch AdvancedRotak 650.

Bosch AdvancedRotak 650.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch AdvancedRotak 650.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch AdvancedRotak 650. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch AdvancedRotak 650.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte 46 cm

Hoogte

105 cm

Diepte

136 cm

Gewicht

16 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Bosch AdvancedRotak 650.

De Bosch AdvancedRotak 650 is een krachtige grasmaaier met een vermogen van 1300 watt. De geavanceerde techniek zorgt voor een gelijkmatige maaiervaring, zelfs wanneer je last hebt van lange grasstengels. Hierdoor is de grasmaaier ideaal voor het maaien van veel verschillende soorten gras. Het maaidek is gemaakt van speciale kunststof dat bestand is tegen harde stoten en krassen. Bovendien heeft de Bosch AdvancedRotak 650 een ergonomisch ontwerp, waardoor je comfortabel kunt werken. Om de grasmaaier aan te zetten, heb je alleen maar de drukknop op het handvat nodig.

Pluspunten
  • Je regelt de maaihoogte centraal met een enkele handeling. Je stelt de maaihoogte naar wens in met 7 maaihoogte-instellingen. Met een opvangbak van 50 liter heb je lang genoeg gebruik van de grasmaaier voordat je deze weer hoeft te legen.

Minpunten
  • Zonder mulching-functie wordt het gemaaide gras niet als meststof teruggeblazen in het gazon.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedRotak 650.

Bosch AdvancedRotak 650. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 105 cm
Breedte 46 cm
Diepte 136 cm

Bosch AdvancedRotak 650. heeft een gewicht van 16 kg.

Bosch AdvancedRotak 650. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Bosch AdvancedRotak 650. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch AdvancedRotak 650. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.