1. buiten-producten
  2. Karcher K7 Power Control Home.

Karcher K7 Power Control Home.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K7 Power Control Home.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K7 Power Control Home. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K7 Power Control Home.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 33 cm

Hoogte

66,6 cm

Diepte

45,8 cm

Gewicht

17,9 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K7 Power Control Home.

De Kärcher K7 Power Control Home is een uiterst krachtige hogedrukreiniger, waarmee je zelfs de zwaarste verontreiniging eenvoudig verwijdert. De meegeleverde terrasreiniger en de steen- en gevelreiniger maken het mogelijk om gemakkelijk grote oppervlakken te reinigen. Met een werkdruk van 180 bar en een wateropbrengst van 600 liter staat er niets jou in de weg om je terras of tuinmeubelen grondig te reinigen. De druk pas je direct aan op het spuitpistool, waardoor je snel wisselt. Met de Kärcher K7 Power Control Home krijg je alle kracht en veelzijdigheid die je nodig hebt voor het reinigen van jouw terras of tuinmeubelen. Met behulp van de bijbehorende app krijg je ook hulp bij het selecteren van de juiste werkdruk voor elk object. Met deze hogedrukreiniger krijg je de perfecte schoonmaakbeurt, die je tuin of terras weer als nieuw doet ogen.

Pluspunten
  • Je maakt verschillende schoonmaakklussen af met de bijgeleverde terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter en spuitlans. De hogedrukreiniger heeft een haspelsysteem om de slang knikvrij en snel op te rollen. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen wasborstel, rioolslang of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Power Control Home.

Karcher K7 Power Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33 cm
Diepte 45,8 cm

Karcher K7 Power Control Home. heeft een gewicht van 17,9 kg.

Karcher K7 Power Control Home. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K7 Power Control Home. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K7 Power Control Home. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.