1. buiten-producten
 2. DeWalt DCMPH566N-XJ.

DeWalt DCMPH566N-XJ.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over DeWalt DCMPH566N-XJ.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over DeWalt DCMPH566N-XJ. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties DeWalt DCMPH566N-XJ.

Merk

DeWalt

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

4,4 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van DeWalt DCMPH566N-XJ.

De DeWalt DCMPH566N-XJ telescopische heggenschaar heeft een kantelbare telescopische steel met een maximaal bereik van ongeveer 335 centimeter. Je hebt dus geen ladder of trap nodig om hoge struiken en heggen te snoeien. De krachtige accu motor heeft een lemmet van 55 centimeter waarmee je grote oppervlakken en takken met een maximale dikte van 25 millimeter kunt snoeien. Bovendien is de DCMPH566N-XJ onderdeel van het DeWalt XR 18V accu platform. Heb je dus al een accu liggen van hetzelfde merk en uit hetzelfde accu platform? Dan kun je deze ook gebruiken op dit accutuingereedschap. Met de DeWalt DCMPH566N-XJ telescopische heggenschaar behoud je gemakkelijk en veilig de netheid van jouw heggen en struiken. Het is een compact en draadloos apparaat dat je eenvoudig in verschillende posities kunt gebruiken. De krachtige motor en het grote lemmet maken het snoeien van hoge struiken en heggen een fluitje van een cent.

Pluspunten
 • De heggenschaar is onderdeel van het DeWalt XR 18V accuplatform

  .

  Heb je al een accu uit hetzelfde platform? Dan kun je die ook voor dit apparaat gebruiken

  .

  De heggenschaar heeft een telescopische steel, waardoor je gemakkelijk de bovenkant van je hoge heg kan bereiken, zelfs als je er niet bij kan komen

  .

  Je kunt met de ruime mesafstand ook stevige takken snoeien met een dikte van 25 millimeter.

Minpunten
 • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCMPH566N-XJ.

DeWalt DCMPH566N-XJ. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

DeWalt DCMPH566N-XJ. heeft een gewicht van 4,4 kg.

DeWalt DCMPH566N-XJ. wordt Accu aangedreven.

Je kunt DeWalt DCMPH566N-XJ. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor DeWalt DCMPH566N-XJ. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.