1. buiten-producten
  2. Gardena 330.

Gardena 330.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Gardena 330.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Gardena 330. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Gardena 330.

Merk

Gardena

Breedte

Breedte 39,3 cm

Hoogte

57,5 cm

Diepte

28,5 cm

Gewicht

8,2 kg

Aandrijving

Handmatig

Omschrijving van Gardena 330.

Met de Gardena 330 kun je eenvoudig je gazon onderhouden. De antikleefcoating op de messenwals beschermt het gras tegen beschadiging en de ondermes is geslepen voor een optimaal resultaat. Met een breedte van 33 centimeter en speciale profielwielen maai je stil en moeiteloos over je gazon. De maaihoogte is eenvoudig in te stellen tussen de 12 en 42 centimeter. Na gebruik klap je de voorgevormde handgreep in, waardoor de 330 eenvoudig te bergen is. Deze kooimaaier is geschikt voor kleinere gazons en zorgt voor een strak gazon.

Pluspunten
  • Je regelt de maaihoogte centraal met één enkele handeling. Je stelt de maaihoogte naar eigen wens in met behulp van de 4 maaihoogte-instellingen. Na afloop duw je de klapboom terug naar binnen zodat je hem op een compacte manier in je garage bewaart.

Minpunten
  • Je kunt het gras niet opvangen in een opvangbak, waardoor je het grasafval nog moet harken.

Veelgestelde vragen over Gardena 330.

Gardena 330. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 57,5 cm
Breedte 39,3 cm
Diepte 28,5 cm

Gardena 330. heeft een gewicht van 8,2 kg.

Gardena 330. wordt Handmatig aangedreven.

Je kunt Gardena 330. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Gardena 330. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.