1. buiten-producten
 2. Bosch Universal Hedgecut 18v-55.

Bosch Universal Hedgecut 18v-55.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch Universal Hedgecut 18v-55.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch Universal Hedgecut 18v-55. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch Universal Hedgecut 18v-55.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

2,6 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Bosch Universal Hedgecut 18v-55.

Met de Bosch Universal Hedgecut 18v-55 kun je gemakkelijk middelhoge heggen snoeien. De machine is geschikt voor een maximale takdikte van 20 millimeter, zoals coniferen-, liguster-, laurier- en beukenheggen. Dankzij het anti-blokkeersysteem kun je ook de dikkere takken probleemloos snoeien. De borstelloze motor en het lage gewicht van 2,6 kilogram zorgen ervoor dat je prettig werkt. Met de Bosch Universal Hedgecut 18v-55 heb je altijd inzicht in de accuduur. De status van je accu is namelijk af te lezen op de accu zelf. Zo kom je niet opeens zonder energie te zitten. Bovendien wordt er een 18 volt accu meegeleverd, wat je ook kunt gebruiken op ander (tuin)gereedschap van het Power For All accu platform. Hiermee kun je dus nog meer klussen in de tuin aanpakken.

Pluspunten
 • Je gebruikt de meegeleverde Bosch Power For All 18V accu ook op ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform

  .

  --> Je kunt de meegeleverde Bosch Power For All 18V accu ook gebruiken op ander accu gereedschap met hetzelfde accu platform. Door het lange zwaard van 55 centimeter, snoei je in één beweging grote stukken van je heg

  .

  --> Met het 55 centimeter lange zwaard, kun je in één beweging grote stukken van je heg snoeien. Dankzij het lage gewicht van 2,6 kilogram werk je lange tijd onvermoeid door

  .

  --> Vanwege het lage gewicht van 2,6 kilogram kun je lange tijd onvermoeid doorwerken.

Minpunten
 • Het handvat is niet draaibaar, waardoor meer moeite moeten worden gedaan om moeilijk bereikbare plekken te snoeien.

Veelgestelde vragen over Bosch Universal Hedgecut 18v-55.

Bosch Universal Hedgecut 18v-55. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Bosch Universal Hedgecut 18v-55. heeft een gewicht van 2,6 kg.

Bosch Universal Hedgecut 18v-55. wordt Accu aangedreven.

Je kunt Bosch Universal Hedgecut 18v-55. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch Universal Hedgecut 18v-55. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.