1. buiten-producten
  2. DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer.

DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer.

Merk

DeWalt

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

3,1 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer.

De DeWalt 18V XR Axiale bladblazer is een handig en krachtig gereedschap om tuinafval mee weg te blazen. Het apparaat heeft een variabel toerental, zodat je voor elke klus de juiste kracht kunt instellen. Door de hoge luchtstroom van 450m3/h en een blaassnelheid van 200 km/h is het gemakkelijk om zelfs het lichtste snoeiafval zoals droge bladeren en gras weg te blazen. Bovendien weegt de bladblazer slechts 3.1 kilogram, waardoor je het apparaat de hele dag in je tuin kunt gebruiken. Daarnaast is de bladblazer onderdeel van het DeWalt XR 18V accuplatform, waardoor je de meegeleverde accu ook kunt gebruiken voor andere DeWalt 18 volt (tuin)gereedschap. Je bent dus niet verplicht om steeds een nieuwe accu aan te schaffen.

Pluspunten
  • Je kunt de meegeleverde DeWalt 18V XR accu ook op ander gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accu platform gebruiken. Je kunt direct beginnen omdat je naast de bladblazer ook een bijpassende accu en oplader krijgt. Door het lichtere gewicht van 3.1 kilogram is de bladblazer gemakkelijk op te tillen en kun je langer aan de slag.

Minpunten
  • De bladblazer heeft geen zuig- en versnipperfunctie, waardoor je na het blazen zelf het tuinafval moet bijeenharken.

Veelgestelde vragen over DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer.

DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer. heeft een gewicht van 3,1 kg.

DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer. wordt Accu aangedreven.

Je kunt DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor DeWalt 18V XR Axiale Bladblazer. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.