1. buiten-producten
 2. Karcher K4 Power Control Car.

Karcher K4 Power Control Car.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K4 Power Control Car.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K4 Power Control Car. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K4 Power Control Car.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 30,5 cm

Hoogte

58,4 cm

Diepte

39,7 cm

Gewicht

11,4 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K4 Power Control Car.

Met de Kärcher K4 Power Control Car krijg je een complete set voor het schoonmaken van jouw tuin, auto en meer. Deze set bevat een hogedrukreiniger met een maximale werkdruk van 130 bar en een reinigingscapaciteit van 35 vierkante meter per uur. Ook is er een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel en schuimsproeier meegeleverd. De regelbare werkdruk zorgt ervoor dat je de druk kunt aanpassen aan jouw klus. Zo weet je zeker dat de lak van je auto niet beschadigt. Met de wasborstel kun je zwaarder vervuilde oppervlaktes op een gecontroleerde manier schoonmaken. De Kärcher K4 is ook erg praktisch in gebruik. Hij beschikt over wielen en een lange handgreep waardoor hij makkelijk te verplaatsen is. Met de Kärcher K4 Power Control Car heb je een compleet schoonmaakpakket in huis. Met de verschillende accessoires kun je jouw tuin, auto, motor of andere oppervlaktes efficiënt en zonder schade schoonmaken. Dankzij de regelbare werkdruk en de wasborstel garandeer je een perfecte schoonmaak. Bovendien is de Kärcher K4 makkelijk te verplaatsen dankzij de wielen en het lange handvat.

Pluspunten
 • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstelt

  .

  Door de 8 meter lange hogedrukslang heb je meer bewegingsvrijheid.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, riool- of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Karcher K4 Power Control Car.

Karcher K4 Power Control Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,4 cm
Breedte 30,5 cm
Diepte 39,7 cm

Karcher K4 Power Control Car. heeft een gewicht van 11,4 kg.

Karcher K4 Power Control Car. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K4 Power Control Car. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K4 Power Control Car. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.