1. buiten-producten
 2. Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home.

Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte 32 cm

Hoogte

78 cm

Diepte

32 cm

Gewicht

5 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home.

De Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home is de perfecte oplossing om je auto, fiets, tuinmeubelen en terras schoon te maken. De hogedrukreiniger wordt geleverd met verschillende accessoires, zoals een terrasreiniger, wasborstel en 3-in-1 mondstuk. Met het 3-in-1 mondstuk heb je altijd de juiste straal voor je klus. De waterdruk is regelbaar, waardoor je de straal op je klus af kunt stellen en je beschermt tegen schade aan je auto of motorfiets. De handgreep van de hogedrukreiniger is inschuifbaar, waardoor hij minder ruimte inneemt bij het opbergen en je hem gemakkelijker verplaatst. Let er wel op dat je een tuinslang nodig hebt voor deze hogedrukreiniger met een diameter van 12,7 millimeter (1/2"). Met de Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home heb je in één keer alle accessoires voor al je schoonmaakklussen. De Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home is de perfecte oplossing voor al je schoonmaakklussen. Je krijgt naast de hogedrukreiniger ook een terrasreiniger, wasborstel en 3-in-1 mondstuk meegeleverd. Je kunt de waterdruk regelen om te voorkomen dat de straal de lak van je auto of motorfiets beschadigt. De handgreep is inschuifbaar en neemt minder ruimte in bij het opbergen. Je hebt alleen een tuinslang nodig met een diameter van 12,7 millimeter (1/2") om de hogedrukreiniger te gebruiken. Kortom, met de Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home heb je alles in één keer voor al je schoonmaakklussen.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je een 3-in-1 spuitlans, schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, terrasreiniger, wasborstel en spuitmond meegeleverd

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstelt

  .

  Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor. Bij deze set krijg je een 3-in-1 spuitlans, schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, terrasreiniger, wasborstel en spuitmond meegeleverd

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed kunt aanpassen voor de reinigingsklus

  .

  Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
 • Er wordt geen tuin- of rioolslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home.

Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 78 cm
Breedte 32 cm
Diepte 32 cm

Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home. heeft een gewicht van 5 kg.

Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch UniversalAquatak 135 Car & Home. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.