1. buiten-producten
  2. Karcher K7 Premium Smart Control Car.

Karcher K7 Premium Smart Control Car.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K7 Premium Smart Control Car.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K7 Premium Smart Control Car. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K7 Premium Smart Control Car.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 33,3 cm

Hoogte

66,6 cm

Diepte

45,8 cm

Gewicht

17,6 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K7 Premium Smart Control Car.

Met de Kärcher K7 Premium Power Control Car krijg je een uitgebreid pakket voor het schoonmaken van middelgrote oppervlakken. Naast de K7 hogedrukreiniger worden er ook een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd. Met de haspel kun je de slang van de hogedrukreiniger snel en zonder knikken oprollen. Bedien het apparaat draadloos met de Kärcher app via bluetooth en krijg gerichte schoonmaaktips. Met de K7 Premium Power Control Car heb je een hogedrukreiniger met een maximale werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur. Je past de druk aan op jouw klus, zodat je de lak op je auto niet beschadigt. De K7 is ideaal voor het schoonmaken van je auto, boot, terras of tuinmeubilair.

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd

    .

    Met de haspel kun je de slang altijd netjes oprollen zodat deze niet knikt of draait. Verbind de hogedrukreiniger met de Kärcher app voor extra tips en ondersteuning bij je schoonmaakklus.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, riool of tuinslang bij de levering meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Premium Smart Control Car.

Karcher K7 Premium Smart Control Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33,3 cm
Diepte 45,8 cm

Karcher K7 Premium Smart Control Car. heeft een gewicht van 17,6 kg.

Karcher K7 Premium Smart Control Car. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K7 Premium Smart Control Car. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K7 Premium Smart Control Car. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.