1. buiten-producten
  2. Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu).

Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu).

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu).. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu). en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu).

Merk

Bosch

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

2,3 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu).

Met de Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu) heb je een krachtige heggenschaar die ideaal is voor het snoeien van dunne takken. Met een maximale dikte van 15 millimeter kun je deze heggenschaar gebruiken voor heggen met dunne takken. Het antiblokkeersysteem zorgt voor een onderbrekingsvrije snoei en de mes-protector zorgt ervoor dat je veilig vlak langs de muur en dichtbij de grond kunt snoeien. Omdat de EasyHedgeCut 18-45 Li werkt op accu hoef je geen snoer in de weg te hebben tijdens het snoeien. De accu wordt niet meegeleverd, maar als je al een Bosch POWER FOR ALL 18V accu thuis hebt liggen, dan kun je deze gebruiken voor de heggenschaar. De accu is licht van gewicht, waardoor je de heggenschaar ook gemakkelijk kunt meenemen naar andere plaatsen. Met de Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li heb je dus een krachtige heggenschaar die eenvoudig en veilig te gebruiken is.

Pluspunten
  • De heggenschaar is onderdeel van het Bosch Power For All 18V accu platform

    .

    Heeft u al een accu uit hetzelfde accu platform? Dan kunt u die ook gebruiken op dit apparaat. Dankzij het lage gewicht van 2,3 kilogram kunt u langdurig onvermoeibaar werken. Dankzij de mesbeschermer kunt u ook veilig snoeien langs muren en dicht bij de grond.

Minpunten
  • Is de accu leeg, dan moet je wachten totdat hij opnieuw is opgeladen.

Veelgestelde vragen over Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu).

Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu). kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu). heeft een gewicht van 2,3 kg.

Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu). wordt Accu aangedreven.

Je kunt Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu). aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li (zonder accu). vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.