1. buiten-producten
  2. Bosch EasyHedgeCut 45.

Bosch EasyHedgeCut 45.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch EasyHedgeCut 45.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch EasyHedgeCut 45. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch EasyHedgeCut 45.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

2,6 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Bosch EasyHedgeCut 45.

"De Bosch EasyHegdeCut 45 is gemakkelijk in gebruik. Door de ergonomische handgreep voelt het gebruik aangenaam aan. Hierdoor wordt het snoeien van heggen een eitje. Ook is de heggenschaar voorzien van een anti-blokkeer systeem waardoor de messen nooit vast komen te zitten. Bovendien heeft deze heggenschaar een lange levensduur. De messen zijn namelijk gemaakt van duurzaam materiaal en zijn gemakkelijk te vervangen. Met de Bosch EasyHegdeCut 45 zorg je er dus voor dat je heg er altijd perfect bij staat!".

Pluspunten
  • Dankzij de elektrische aandrijving geniet je van een continue stroomvoorziening. Met een gewicht van slechts 2,6 kilogram werk je lange tijd onvermoeid door. De heggenschaar is voorzien van een extra handvat voor een goede grip.

Minpunten
  • Je hebt altijd een verlengsnoer nodig.

Veelgestelde vragen over Bosch EasyHedgeCut 45.

Bosch EasyHedgeCut 45. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Bosch EasyHedgeCut 45. heeft een gewicht van 2,6 kg.

Bosch EasyHedgeCut 45. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Bosch EasyHedgeCut 45. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch EasyHedgeCut 45. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.