1. buiten-producten
 2. Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home.

Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home.

Merk

Nilfisk

Breedte

Breedte 29,5 cm

Hoogte

71 cm

Diepte

26 cm

Gewicht

7,6 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home.

Met de Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home heb je alle benodigdheden in huis om je auto, tuinmeubelen, fiets, terras en andere voorwerpen grondig te reinigen. In de set zitten een hogedrukreiniger, een autowasborstel, twee mondstukken en een schuimsproeier (zonder wasmiddel). De hogedrukreiniger is uitgerust met een toevoer voor reinigingsmiddelen en een vuilfrees, zodat je ook de moeilijk bereikbare plekken goed schoon kunt krijgen. Verder is de hogedrukreiniger voorzien van een 6 meter lange hogedrukslang, zodat je makkelijk bij de kleinere tuinen kunt komen. Om de hogedrukreiniger te gebruiken heb je een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte tussen de van 1,5 meter en 50 meter. Met de meegeleverde terrasreiniger kun je snel en spatvrij de grotere oppervlakken schoonmaken. Met de Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home heb je een krachtige en veelzijdige hogedrukreiniger die geschikt is voor algemene reinigingswerkzaamheden rondom je huis.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je een vuilfrees, waterfilter, wasborstel, spuitlans, terrasreiniger en een schuimsproeier meegeleverd

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed kunt afstellen op de reinigingsklus

  .

  Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
 • Je krijgt geen riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home.

Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 71 cm
Breedte 29,5 cm
Diepte 26 cm

Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home. heeft een gewicht van 7,6 kg.

Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Nilfisk C 120.7-6 PC Car & Home. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.