1. buiten-producten
  2. Gardena PowerMax 32.

Gardena PowerMax 32.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Gardena PowerMax 32.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Gardena PowerMax 32. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Gardena PowerMax 32.

Merk

Gardena

Breedte

Breedte 32,5 cm

Hoogte

38 cm

Diepte

66 cm

Gewicht

8,3 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Gardena PowerMax 32.

De Gardena PowerMax 32 heeft nog meer handige eigenschappen. De maaihoogte is eenvoudig te verstellen met de knop aan de voorkant, zodat je altijd de gewenste hoogte kunt krijgen. Het ergonomische handvat geeft je de mogelijkheid om de grasmaaier comfortabel in de hand te houden. Daarnaast zorgt het centrale smeersysteem ervoor dat je de grasmaaier makkelijk kunt onderhouden. De Gardena PowerMax 32 is eenvoudig op te bergen en neemt niet veel ruimte in beslag. Hij is daarnaast uitgerust met een kabelgeleiding, waardoor je je verlengsnoer netjes kunt opbergen. Met de Gardena PowerMax 32 kun je je tuin gemakkelijk onderhouden en heb je altijd een mooi resultaat.

Pluspunten
  • Je regelt de maaihoogte centraal in één enkele handeling. Je stelt de maaihoogte in volgens jouw voorkeur met de 10 maaihoogte-instellingen. Al het gras wordt netjes opgevangen in de 30 liter opvangbak, waardoor je niet hoeft te harken.

Minpunten
  • Zonder de mulching functie wordt het gemaaide gras niet als meststof teruggeblazen in het gazon.

Veelgestelde vragen over Gardena PowerMax 32.

Gardena PowerMax 32. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 38 cm
Breedte 32,5 cm
Diepte 66 cm

Gardena PowerMax 32. heeft een gewicht van 8,3 kg.

Gardena PowerMax 32. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Gardena PowerMax 32. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Gardena PowerMax 32. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.