1. buiten-producten
  2. Karcher K2 Power Control.

Karcher K2 Power Control.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K2 Power Control.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K2 Power Control. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K2 Power Control.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 25 cm

Hoogte

58,6 cm

Diepte

24,6 cm

Gewicht

4,3 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K2 Power Control.

De Karcher K2 Power Control maakt kleine reinigingsklussen eenvoudig en snel. Met een werkdruk van 110 bar en een wateropbrengst van 360 liter per uur heb je deze klussen zo afgehandeld. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk kunt aanpassen aan de reinigingsklus. Ook heb je de beschikking over een handige app met praktische tips. Met het meegeleverde hogedrukpistool en de 5 meter lange hogedrukslang ga je direct aan de slag. Met het lange handvat en de wieltjes maak je het jezelf nog makkelijker en neem je de hogedrukreiniger gemakkelijk mee. Ga direct aan de slag met de Karcher K2 Power Control!

Pluspunten
  • De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed aan de reinigingsklus kunt aanpassen

    .

    Dankzij de wielen kun je de hogedrukreiniger makkelijk verplaatsen. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K2 Power Control.

Karcher K2 Power Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,6 cm
Breedte 25 cm
Diepte 24,6 cm

Karcher K2 Power Control. heeft een gewicht van 4,3 kg.

Karcher K2 Power Control. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K2 Power Control. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K2 Power Control. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.