1. buiten-producten
  2. Makita BHX2501V.

Makita BHX2501V.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Makita BHX2501V.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Makita BHX2501V. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Makita BHX2501V.

Merk

Makita

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

4,5 kg

Aandrijving

Benzine

Omschrijving van Makita BHX2501V.

Met de Makita BHX2501V heb je een krachtige en flexibele bladblazer in huis. Deze motor is gemaakt van E10 benzine, waardoor je geen last hebt van kabels of snoeren. Met deze bladblazer is het gemakkelijk om zowel natte als droge bladeren weg te blazen. Je kunt hierbij gebruik maken van de meegeleverde platte blaasmond. Daarnaast is het ook mogelijk om bladeren op te zuigen en te versnipperen. Hiervoor gebruik je de zuig- en versnipperfunctie. Alle bladeren verdwijnen dan in de speciale opvangzak, waardoor je ze makkelijk weg kunt gooien. Of je gebruikt ze als compost voor je tuin. De Makita BHX2501V is een echte allrounder die je veel gemak brengt als je je tuin wilt onderhouden.

Pluspunten
  • Dankzij de zuig- en versnipperfunctie zuigt de bladblazer de bladeren op en verkleint hij ze in de opvangzak. De bladblazer is niet aangesloten aan verlengsnoeren, waardoor je veel vrijheid hebt. Met de meegeleverde platte blaasmond kun je gemakkelijk natte balderen verwijderen.

Minpunten
  • De bladblazer is door het gewicht van 4,5 kg aan de zware kant, waardoor het niet gemakkelijk is om de blazer op te tillen.

Veelgestelde vragen over Makita BHX2501V.

Makita BHX2501V. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Makita BHX2501V. heeft een gewicht van 4,5 kg.

Makita BHX2501V. wordt Benzine aangedreven.

Je kunt Makita BHX2501V. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Makita BHX2501V. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.