1. buiten-producten
 2. Powerplus POWXG6251.

Powerplus POWXG6251.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Powerplus POWXG6251.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Powerplus POWXG6251. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Powerplus POWXG6251.

Merk

PowerPlus

Breedte

Breedte 47 cm

Hoogte

33 cm

Diepte

70 cm

Gewicht

13,6 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Powerplus POWXG6251.

De Powerplus POWXG6251 is een krachtige elektrische grasmaaier met diverse mogelijkheden. De grasmaaier is met een maaibreedte van 38 centimeter en een aanbevolen gazongrootte van 450 m² geschikt voor kleine tot middelgrote tuinen. Je kunt kiezen uit 5 maaihoogte-instellingen die je via de hendel met één handige beweging aanpast. Daarnaast is er de keuze om het gras op te vangen in de 40 liter opvangbak of de mulching functie te gebruiken. Deze functie versnipperd het gras, waardoor het als voedingsstof dient voor je gazon. Om het maaien extra comfortabel te maken, heeft de duwboom een zachte handgreep waarmee je de grasmaaier mee kunt duwen. De greep kun je zelf op de voor jou gewenste hoogte zetten. Let op: deze grasmaaier heeft geen kabel, hierdoor heb je altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te kunnen gebruiken. Met de Powerplus POWXG6251 maai je eenvoudig je gazon, waardoor je tuin er weer verzorgd en netjes uitziet.

Pluspunten
 • Dankzij de mulchfunctie versnipperd de grasmaaier het gras en blaast het vervolgens als meststof terug in je gazon

  .

  De maaihoogte regel je met één enkele handeling

  .

  De duwboom is inklapbaar waardoor de grasmaaier minder plaats gebruikt in de schuur.

Minpunten
 • Het geluidsniveau van 96 decibel veroorzaakt veel herrie tijdens het maaien.

Veelgestelde vragen over Powerplus POWXG6251.

Powerplus POWXG6251. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 33 cm
Breedte 47 cm
Diepte 70 cm

Powerplus POWXG6251. heeft een gewicht van 13,6 kg.

Powerplus POWXG6251. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Powerplus POWXG6251. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Powerplus POWXG6251. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.