1. buiten-producten
  2. Wolf Garten ACCU LYCOS 40/480 V Set.

Wolf Garten ACCU LYCOS 40/480 V Set.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Wolf Garten ACCU LYCOS 40/480 V Set.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Wolf Garten ACCU LYCOS 40/480 V Set. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Wolf Garten ACCU LYCOS 40/480 V Set.

Merk

Wolf Garten

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

5,5 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Wolf Garten ACCU LYCOS 40/480 V Set.

Met de Wolf Garten LYCOS 40/480 V Set bladblazer ben je altijd voorbereid op bladeroverlast. De set wordt geleverd met een 40 volt accu, waardoor je direct aan de slag kunt. Je hebt een blaassnelheid van 260 kilometer per uur, waardoor je zelfs de hardnekkigste bladeren in no-time verwijdert. Wil je het afval meteen opvangen? Dan biedt de zuig- en versnipperfunctie uitkomst. Alle snippers vang je op in de 40 liter opvangzak, zodat je achteraf niet meer hoeft te harken. Daarnaast biedt de LYCOS 40/480 V extra comfort. Zo heb je een extra handvat, een draagriem en wieltjes. Ook is de blazer onderdeel van het Wolf Garten 40 volt accuplatform, waardoor je je accu ook op ander (tuin)gereedschap kunt gebruiken. Met de LYCOS 40/480 V Set ben je klaar om je tuin in een oogwenk weer proper te krijgen.

Pluspunten
  • Je kunt de meegeleverde Wolf-Garten 40V accu ook gebruiken op andere accugereedschappen met hetzelfde accuplatform. Met de zuig- en versnipperfunctie zuigt de bladblazer de bladeren op en verkruimelt ze in de opvangzak. Je rolt de bladblazer met het neuswiel over de grond in plaats van hem te tillen.

Minpunten
  • Je past de blaassnelheid van de bladblazer niet aan naar je eigen wens.

Veelgestelde vragen over Wolf Garten ACCU LYCOS 40/480 V Set.

Wolf Garten ACCU LYCOS 40/480 V Set. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Wolf Garten ACCU LYCOS 40/480 V Set. heeft een gewicht van 5,5 kg.

Wolf Garten ACCU LYCOS 40/480 V Set. wordt Accu aangedreven.

Je kunt Wolf Garten ACCU LYCOS 40/480 V Set. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Wolf Garten ACCU LYCOS 40/480 V Set. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.