1. buiten-producten
  2. Karcher K7 Premium Smart Control Home.

Karcher K7 Premium Smart Control Home.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K7 Premium Smart Control Home.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K7 Premium Smart Control Home. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K7 Premium Smart Control Home.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 33,3 cm

Hoogte

66,6 cm

Diepte

45,8 cm

Gewicht

17,6 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K7 Premium Smart Control Home.

Voor de echte schoonmaak-fan is de Kärcher K7 Premium Smart Control Home een must-have. Met een werkdruk van 180 bar is het apparaat zelfs in staat hardnekkig vuil te verwijderen. Dit model is de opvolger van de Kärcher K7 Premium Full Control Plus Home, die is voorzien van een slankere en moderne look. Deze hogedrukreiniger heeft bluetooth verbinding, waarmee je toegang krijgt tot de Kärcher app. Je krijgt hier gerichte tips voor het schoonmaken van verschillende oppervlakken. Volledige controle is een belangrijk kenmerk van de Kärcher K7 Premium Smart Control Home. De straalsterkte is eenvoudig aan te passen door aan de lans te draaien. Verder wordt het apparaat geleverd met een terrasreiniger en een haspel waarmee de 10 meter lange slang wordt beveiligd. Met dit apparaat wordt het schoonmaken van elk oppervlak een fluitje van een cent.

Pluspunten
  • Je kunt verschillende schoonmaakklussen uitvoeren met de bijgeleverde terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter en spuitlans. De hogedrukreiniger heeft een haspel voor het knikvrij en snel oprollen van de slang. Het automatische start/stop systeem voorkomt overbelasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen wasborstel of riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Premium Smart Control Home.

Karcher K7 Premium Smart Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33,3 cm
Diepte 45,8 cm

Karcher K7 Premium Smart Control Home. heeft een gewicht van 17,6 kg.

Karcher K7 Premium Smart Control Home. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K7 Premium Smart Control Home. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K7 Premium Smart Control Home. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.