1. buiten-producten
  2. Bosch ALB 36 LI.

Bosch ALB 36 LI.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch ALB 36 LI.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch ALB 36 LI. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch ALB 36 LI.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

1,9 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Bosch ALB 36 LI.

De Bosch ALB 36 Li is de perfecte oplossing voor een bladvrije tuin. Dit draadloze toestel werkt op een 36 volt 2,0 Ah Li-Ion accu. Deze accu laad je in slechts 90 minuten volledig op. Door het gewicht van 1,9 kilogram is het toestel eenvoudig in gebruik. Het design is ergonomisch en het gewicht is evenwichtig verdeeld, waardoor de bediening nog prettiger en makkelijker wordt. De blaassnelheid is instelbaar tussen de 170 en 250 kilometer per uur. Je kunt dus de blaassnelheid aanpassen aan de vereisten van je klus, zoals het verwijderen van natte of vastgeplakte bladeren. Met de Bosch ALB 36 Li is je tuin binnen de kortste keren helemaal bladvrij.

Pluspunten
  • Je bent niet gebonden aan een stopcontact dankzij de accu-aandrijving. Je kunt de meegeleverde 36V Power For All accu ook gebruiken op ander accugereedschap met hetzelfde accu-platform. Een op accu aangedreven bladblazer vraagt minder onderhoud dan een op benzine aangedreven bladblazer.

Minpunten
  • Na verloop van tijd moet je de accu opnieuw opladen.

Veelgestelde vragen over Bosch ALB 36 LI.

Bosch ALB 36 LI. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Bosch ALB 36 LI. heeft een gewicht van 1,9 kg.

Bosch ALB 36 LI. wordt Accu aangedreven.

Je kunt Bosch ALB 36 LI. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch ALB 36 LI. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.