1. buiten-producten
  2. Bosch Advanced Hedgecut 65.

Bosch Advanced Hedgecut 65.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch Advanced Hedgecut 65.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch Advanced Hedgecut 65. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch Advanced Hedgecut 65.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

6 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Bosch Advanced Hedgecut 65.

De Bosch Advanced Hedgecut 65 is een krachtige heggenschaar die speciaal is ontworpen om middelgrote heggen veilig en gemakkelijk te snoeien. Met een maximale takdikte van 34 millimeter is hij geschikt voor de meeste heggensoorten. Het slipkoppeling met draaimoment maakt het mogelijk om zelfs de dikkere takken zonder beschadiging van de motor te snijden. Bovendien heeft deze heggenschaar de ProSilence geluiddempende kap, waardoor hij minder geluid produceert dan andere heggenscharen van Bosch. Ook de werking op elektriciteit zorgt voor een continue stroomvoorziening waardoor je zonder pauze aan één stuk door kunt werken. Met de Bosch Advanced Hedgecut 65 heb je dus een krachtige heggenschaar met veel voordelen.

Pluspunten
  • Met het lange zwaard van 65 centimeter, snijd je in één beweging grote stukken van je heg

    .

    Je snoeit ook de dikkere takken tot 34 millimeter dikte. Door de elektrische aandrijving geniet je van een continue stroomvoorziening.

Minpunten
  • Het handvat is niet draaibaar, waardoor je meer moeite moet doen om moeilijk bereikbare plekken te snoeien.

Veelgestelde vragen over Bosch Advanced Hedgecut 65.

Bosch Advanced Hedgecut 65. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Bosch Advanced Hedgecut 65. heeft een gewicht van 6 kg.

Bosch Advanced Hedgecut 65. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Bosch Advanced Hedgecut 65. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch Advanced Hedgecut 65. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers